Menu

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 24 Septembar 2018

Sergej Ćetković u oktobru u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

SERGEJ PLAKAT - BRCKONa zahtjev brojnih fanova u Bosni i Hercegovini, jedan od najpopularnijih regionalnih pop izvođača, Sergej Ćetković, sredinom oktobra ponovo dolazi u Bosnu i Hercegovinu. Riječ je o mini turneji koja obuhvata nastupe u 4 grada. Najprije će se po prvi put pokloniti publici u Brčkom, nakon čega slijede koncerti u Sarajevu, Mostaru , Zenici, te u travničkom Centru za kulturu.

 

Više...

Ustavni sud RS se poigrava s osjećajima Bošnjaka

  • Objavljeno u BiH

mujo-hadziomerovic-rse-700x402Vijeće za zaštitu vitalnog interesa Ustavnog suda RS odbacilo je kao neprihvatljiv zahtjev Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS za utvrđivanje postojanja vitalnog nacionalnog interesa konstitutivnog bošnjačkog naroda u vezi sa zaključcima o izvještaju Komisije o događajima u i oko Srebrenice od 10. do 19. jula 1995. godine.

 

Više...

U Brčkom obilježena godišnjica formiranja Drugog Korpusa Armije RBiH

  • Objavljeno u BiH

drugi-korpus-armije-rbihU povodu obilježavanja 29. septembra – Dana formiranja Drugog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine delegacija Vlade Tuzlanskog kantona i predstavnici Koordinacije boračkih udruženja Armije Republike Bosne i Hercegovine iz Brčkog položili su cvijeće i odali počast šehidima i poginulim borcima odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995.

 

Više...

Stigao nam je i prvi snijeg

  • Objavljeno u BiH

PRVI-SNIJEG-PROKOSKO-696x456Danas je jače naoblačenje prešlo preko Bosne i Hercegovine i uslovilo kišu i pad temperature zraka, što je podsjetilo da je stigla jesen, javlja Anadolu Agency (AA).

Ipak, oni koji su danas posjetili Prokoško jezero, imali su priliku svjedočiti i snijegu.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com