Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 26 Septembar 2018

Nova poskupljenja: Gorivo ide na 2,50 KM?

  • Objavljeno u BiH

gorivo 65047906Do kraja sedmice vozači će morati dublje da zavuku ruke u novčanike. I to za gorivo. Očekuje se novi talas poskupljenja. Iako zvanične informacije nema, kako nezvanično saznajemo, distributeri su se odlučili da povećaju cijene, samo još nisu sigurni za koliko.

 

Više...

Podnijete krivične prijave protiv Milorada Dodika zbog prijetnji i ucjena

  • Objavljeno u BiH

do9Transparency International u Bosni i Hercegovini (TI BIH) uputio je krivične prijave Tužilaštvu BiH i okružnim tužilaštvima u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju, protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, zbog izjava koje iznio u nastupima i na stranačkim skupovima u prethodnom periodu, a u kojima su iznesene prijetnje penzionerima, zdravstvenim radnicima, radnicima RiTE Gacko i drugim segmentima populacije, s ciljem uticaja na birače i pridobijanja podrške na izborima.

 

Više...

Brčko: Više od 800 kandidata za stranačke promatrače

  • Objavljeno u Brcko

sp9Izbornoj komisiji Distrikta, osamnaest političkih subjekata, predložilo je ukupno 828 kandidata za promatrače na predstojećim izborima na kojima pravo glasa ima 63.809 ovdašnjih birača, koji će moći glasati na 136 redovnih i dva mobilna biračkih mjesta.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com