Menu

InfoBrcko.com - Subota, 29 Septembar 2018

Kadrić: Narod je dao krila našoj stranci i garantujemo da će SDA u oktobru biti najjača u državi i u Brčkom /FOTO/

esed kadric 555Večeras je u prepunom Domu kulture u Gornjem Rahiću Stranka demokratske akcije održala svoj posljednji predizborni skup na kojem su se predstavili kandidati za opće izbore iz Odbora SDA Brčko distirkta BiH dr. Devla Baraković, kandidatkinja za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine i Senad Osmanović, kandidat za zastupnika Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Više...

Abdulah Sidran: Mi nismo u krizi, već u fazi raspada i nestanka

  • Objavljeno u BiH

abd5Akademik i bh. pjesnik Abdulah Sidran je svojim književnim i filmskim radom dao nemjerljiv doprinos bh. kulturnoj sceni proširivši njenu važnost i značaj i na mnogo šire prostore. Iako su mu iskrenost, neposrednost i direktnost donijeli mnogo nevolja, uvijek je bio i ostao dosljedan sebi. Anomalije društva danas kritikuje putem društvenih mreža, no to je samo jedna od tema o kojima je Sidran otvoreno govorio u razgovoru za Klix.ba.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com