Menu

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 03 Septembar 2018

Brčansko srce registrovalo učesnike za „Trku/šetnju za ozdravljenje“

  • Objavljeno u Brcko

bsČlanice oboljelih od malignih bolesti Udruženja „Brčansko srce" na Trgu mladih u Brčkom vršile su registraciju učesnika za 11 humanitarnu akciju „Trku/šetnju za ozdravljenje" koja se održava 30. septembra na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Sva sredstva prikupljena od registracija utrošiće se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperisanu ženu u BiH kao i besplatne mamografske preglede u ruralnim dijelovima zemlje.

 

Više...

Milić: Zaustaviti trend odlaska mladih iz Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

2018-09-03-Crnadak kod gradonacelnika-6Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić sa zamjenikom gradonačelnika Antom Domićem i predsjednikom Skupštine Brčko distrikta BiH Esedom Kadrićem primio je danas u zvaničnu posjetu ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka, koji organizuje u Brčkom godišnji susret s tridesetak ambasadora i članova diplomatskog kora u BiH. Razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji i ekonomskom stanju na području Distrikta.

 

Više...

SNSD Brčko svečano obilježio 20 godina postojanja /FOTO/

snsd2Uz prisustvo predsjednika Republike Srpske Miliorada Dodika OO Brčko Saveza nezavisnih socijaldemokrata sinoć je obilježio 20 godina postojanja. Svečanosti su prisustvali i ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Dragan Bogdanić, gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić, predstavnici SNSD-a u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti distrikta Brčko, gosti iz opštinskih odbora SNSD-a iz Šamca, Žabara, Pelagićeva i Bijeljine, te više od 500 članova, simpatizera i prijetelja stranke.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com