Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 06 Septembar 2018

U novembru 2. Biznis forum Brčko distrikta BiH

  • Objavljeno u Brcko

2018-09-06-2 Biznis forumDrugi Biznis forum Brčko distrikta BiH bit će otvoren 6. novembra i trajat će tri dana, a prema odluci organizacionog odbora, tema foruma je „Stanovništvo u funkciji privrednog razvoja", najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije.

 

Više...

Zaputili se Fićom od Sarajeva do Maroka

  • Objavljeno u BiH

fico8Nakon što smo upoznali Amara Čamu i njegovog zelenog Fiću, oni su se zaputili na dugačak i vrlo zahtjevan put do Maroka i nazad. Amar nam šalje utiske sa prve etape puta, prije prelaska iz Italije u Tunis, a avantura im zaista nije nedostajalo.

 

Više...

BH Telecom, Miralem Pjanić i zaposlenici BH Telecoma pokrovitelji dva apartmana u Roditeljskoj kući

  • Objavljeno u BiH

pj8BH Telecom, Miralem Pjanić i zaposlenici BH Telecoma danas su, na Dan BH Telecoma, obradovali najmlađe Bosance i Hercegovce. Naime, generalni direktor i zaposlenici BH Telecoma te nogometni reprezentativac Miralem Pjanić potpisali su ugovor o pokroviteljstvu dva apartmana u Roditeljskoj kući u Sarajevu u kojoj borave roditelji i njihova djeca, oboljela od malignih bolesti. Pokroviteljstvo se odnosi na period od tri godine, i za svaku godinu iznosi po 10.000 KM.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com