Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9020

Četvrtak, 31 Januar 2019

U Brčkom Dani kineske kulture

  • Objavljeno u Brcko

dani-kineske-kultureOmladinska organizacija Mali princ Brčko i Poliglota institut u saradnji s Konfucijevim institutom Univerziteta u Banjoj Luci i Muzejom Brčko distrikta organizuje Dane kineske kulture.

 

Više...

Svako dijete je važno i ima pravo na obrazovanje. Povežimo se da spriječimo napuštanje školovanja!

  • Objavljeno u Brcko

school-backpackPripremna faza za provođenje projekta "Povežimo se da spriječimo napuštanje školovanja" u Brčko Distriktu približava se kraju i početak implementacije je planiran za posljednju sedmicu februara 2019. Cilj projekta je identificirati učenike koji spadaju u rizične grupe i uspostaviti pedagoško - instruktivni rad sa njima kroz uključivanje više institucija u rješavanje problema napuštanja osnovnog školovanja.

 

Više...

“Mujo kuje konja po Mjesecu” neće više biti samo pjesma

  • Objavljeno u BiH

mujo-kujeI dok misterij rupe koja se iznenada pojavila u Velikom parku u Sarajevu nije ni blizu rješenja osim što je ograđena kako neko u nju u međuvremenu ne bi upao i našao se u nekoj drugoj dimenziji, a tvor iz okoline Rame kojeg su uhvatili pod sumnjom da se radi o misterioznom Džudžanu smišlja kako da zatraži azil u Njemačkoj, Vijeće ministara BiH utvrdilo je prijedlog osnova za pristupanje Bosne i Hercegovine Ugovoru o načelima kojima se uređuje djelovanje zemalja u istraživanju i korištenju svemira, uključujući i Mjesec i druga nebeska tijela.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com