Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Nedjelja, 17 Novembar 2019

Brčko: U okviru manifestacije "Ti si ruža dženetska" održan seminar za mlade

  • Objavljeno u Brcko

dzeU okviru manifestacije „Ti si ruža dženetska“ danas je u prostorijama Islamske zajednice u Brčkom održan seminar za mlade „Konekcija s čudom Kur’ana “.Gost na seminaru bio je Senad Hevešević, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Osijek koji je ovom prilikom rekao da je cilj seminara da se mladim ljudima kroz Kur ansko učenje ponudi, ono što se danas često ignoriše, a to je izgradnja pozitivnih vrijednosti.

 

 

Više...

Oružane snage BiH sutra u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

osPovodom četrnaeste godišnjice od formiranja Oružanih snaga BiH, sutra će u Brčkom, svoje operativne sposobnosti predstaviti pripadnici Pete Pješadijske brigade Oružanih snaga BiH, čiji je komandni centar baza „Živinice“. „Ovom prilikom pedesetak naših pripadnika, različitih jednica, osim prezentacije opreme i naoružanja kojim raspolažemo, predstaviće i svoje sposobnosti u pružanju pomoći i zaštiti svih građana BiH“, rekao je brigadir Emir Kliko zapovjednik brigade.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com