Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Petak, 22 Novembar 2019

Kadrić i Filipović čestitali Dan državnosti BiH

  • Objavljeno u Brcko

Esed Kadri Ivo Filipovi 642x336Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, građanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke sa željom i nadom da ćemo zajedničkim zalaganjem i radom uz međusobno razumijevanje i toleranciju omogućiti njen daljnji razvoj i perspektivniju budućnost.

 

 

Više...

Šadić i Domić čestitali Dan državnosti BiH

  • Objavljeno u Brcko

sadic domicSvim građanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine kao i našim građanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujemo najiskrenije čestitke prilikom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine uz želju da zajedničkim radom doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštovanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti.

 

 

Više...

Miroslav Gavrić imenovan za šefa Ureda koordinatora Brčko u Sarajevu

  • Objavljeno u Brcko

2019 11 22 Miroslav Gavric imenovan za koordinatora BD u Savjetu Ministara 1Prof. dr. Miroslav Gavrić imenovan je za novog šefa Ureda koordinatora u Vijeću ministara BiH u Sarajevu. Danas je prisustvovao sjednici Kolegija Vlade Brčko distrikta BiH, gdje je kao novoizabrani šef predstavljen članovima Vlade te je održao sastanak s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem.

Više...

Brčko: Svečana akademija povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH

  • Objavljeno u Brcko

steU organizaciji odbora za obilježavanje značajnih datuma i promociju kulturno-historijskog naslijeđa Brčkog i BiH UG „Stećak“ organizuje Svečanu akademiju povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine koja će održati u sali Omladinskog centra Brčko distrikt BiH (prekoputa CIPS-a) 25. 11. 2019. sa početkom 18:00 sati.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com