Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Petak, 29 Novembar 2019

36. Susreti pozorišta Brčko: „Kiklop“ zagrebačke Gavelle najbolja predstava u cjelini

  • Objavljeno u Brcko

09 predstava KIKLOP 2019 750x500Na 36. Susretima pozorišta/kazališta BiH u Brčkom, održanim od 21. 11. 2019. do 29. 11. 2019. godine, stručni žiri u sastavu: profesor Akademije dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu Joško Ševo, profesor Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu Radovan Knežević i profesor Akademije scenskih umjetnosti Univerziteta u Sarajevu Almir Imširević, donio je sljedeću odluku:

 

 

Više...

Brčko: Advokati ponovo napuštaju sudnice u BiH

  • Objavljeno u BiH

su44Advokati u RS i FBiH održaće idućeg mjeseca štrajk upozorenja u znak podrške advokatima iz Brčkog koji se mjesecima bore za izmjenu propisa kojima je advokatska djelatnost u distriktu obuhvaćena sistemom fiskalizacije.

 

 

Više...

Brčko: Član Vlade podnio ostavku

  • Objavljeno u Brcko

opstina milicKako nezvanično saznaje "infobrcko.com" danas je jedan član Vlade distrikta podnio ostvaku sa rukovodeće pozicije i svoju ostavku saopštio i gradonačelniku Brčkog.

 

 

Više...

Brčak Mustafa Peljto šef stručnog štaba FK “Jedinstvo”

  • Objavljeno u Sport

mustKako “infobrcko.com” saznaje Brčak Mustafa Peljto, dugogodišnji sportista i fudbalski trener, Brčak sa UEFA Pro licencom najvišim nivom trenerske licence u fudbalu i Brčak koji je više od dvadeset godina živio u Holandiji, potpisao je saradnju sa FK “Jedinstvo” i obavljati će funkciju šefa stručnog štaba.

 

 

Više...

Ljubica Ilić nova zastupnica u Skupštini Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

Ljubica 1Brčanski Parlament, od minule srijede, u svojim klupama ima tri zastupnice. Nova, je zastupnica HSS-a „Braća Radić“ Ljubica Ilić. „Cilj mi je biti veoma aktivna sudionica političkog života Distrikta, i u svakom trenutku boriti se za boljitak svih stanovnika ovog područija. Fokusiraću se posebno na džendeer pitanja, ali i na poboljšanje zakonske regulative koja u Distriktu tretira prava najmlađih, odnosno djece“,rekla je Ljubica Ilić.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com