Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Ponedjeljak, 11 Februar 2019

Brčko: Javni poziv za dodjelu stipendija Fondacije porodice Bećirević

  • Objavljeno u Brcko

beciFondacija porodice Bećirević dodjeljuje šest (6) stipendija za studente I, II i III ciklusa na grupacijama medicinskih, tehničkih, prirodno-matematičkih i biotehničkih i humanističkih nauka. Iznos stipendije je 200,00 KM mjesečno ili 2000,00 KM za jednu akademsku godinu. Javni poziv i obrazac zahtjeva se može preuzeti na web stranici brčanskog Preporoda ili lično u Domu Islahijeta svakim radnim danom.

 

Više...

U Brčkom od dva lica oduzeta droga, oružje, municija, bajoneti...

  • Objavljeno u Brcko

munPostupajući po operativnim saznanjima da lice sa inicijalima A.Ć. iz Brčkog, kod sebe posjeduje opojnu drogu, dana 09.02.2019. godine, policijski službenici Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba opojnih droga, su u ulici Marina Držića, izvršili pretres lica A.Ć. rođen 1965. godine sa područja Brčkog, kojom prilikom su kod istog pronašli i oduzeli pvc vrećicu u kojoj se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "Marihuana".

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com