Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Utorak, 19 Februar 2019

Prosinečki: Koliko god da je teška grupa, vjerujemo da možemo proći

  • Objavljeno u Sport

Robert Prosinečki, selektor nogometner reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon skoro dva mjeseca stigao je u Sarajevo gdje će danas prisustvovati sjednici Izvršnog odbora NSBiH.


Kraj protekle godine obilježili su plasman naše najbolje selekcije u A grupu Lige nacija, te zdravstveni problemi selektora, zbog kojih je propustio žrijeb kvalifikacionih grupa za EURO 2020.

 

5a64887c-f85c-455d-96e2-65a20a0a0a7e-robert-prosinecki-700x402Prosinečki je izjavio da se sada osjeća dobro i da se oporavio nakon operacija.

 

Više...

Javna rasprava o Prijedlogu budžeta Brčko distrikta BiH za 2019. godinu

  • Objavljeno u Brcko

MO3u2nVK nnnnnnnnnnnU skladu sa Odlukom Skupštine Brčko distrikta BiH Komisija za budžet organizuje javnu raspravu o Prijedlogu budžeta Brčko distrikta BiH za 2019. godinu. Javne rasprave s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Privredne komore, Sindikata i udruženja građana bit će održane u slijedećim terminima:

 

Više...

Zagađenje zraka iz termoelektrana na Balkanu ugrožava građane EU

  • Objavljeno u BiH

Mapa SO2 balkanskih-termoelektranaRad 16 termoelektrana na ugalj u zemljama zapadnog Balkana predstavlja zdravstveno i ekonomsko opterećenje za cijelu Evropu, pri čemu zdravstvene posljedice i troškove podnose i građani Evropske unije – zaključak je nove analize koju su danas u Briselu predstavile organizacije: HEAL, Sandbag, CAN Europe, CEE Bankwatch i organizacije članice Europe Beyond Coal kampanje.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com