Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

InfoBrcko.com - Utorak, 19 Mart 2019

Breme siromaštva na leđima djece

  • Objavljeno u BiH

DIJ8Korice hljeba danas su u Bosni i Hercegovini mnogi željni. Baš kao i gotovo 128.000 djece u Bosni i Hercegovini koji koriste neki vid socijalne pomoći. To su djeca koja su ugrožena stanjem u porodici ili ona čiji roditelji nemaju dovoljno prihoda kako bi im osigurali život dostojan čovjeka.

 

Više...

Penzioneri će uz penziju moći primati i platu

  • Objavljeno u BiH

penzioneriPenzioneri u Federaciji BiH koji su napunili 40 godina radnog staža ili pak 65 godina starosti te imaju mogućnost ponovnog zaposlenja to će pravo ubuduće moći ostvariti, bez da gube pravo na primanje mirovine.

 

Više...

Sud bi Radovana Karadžića mogao i osloboditi!

  • Objavljeno u BiH

karadzic-3Pred konačnu pravosnažnu presudu Karadžiću Nevenka Tromp za DW pojašnjava zbog čega bi pravno moglo biti moguće da se Karadžiću u žalbenom postupku može desiti da mu se smanji kazna ili čak donese oslobađajuća presuda.

 

Više...

Erdogan: Ako se poljulja Turska, poljuljat će se i BiH

  • Objavljeno u BiH

er5Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas da je Turska za milione ljudi širom svijeta simbol mira, blagostanja i povjerenja te naglasio da, "ako se poljulja Turska, poljuljat će se i Sirija, Irak, Jemen, Libija, Arakan, Bosna i Hercegovina"

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com