Menu

vodoravno

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 25 Mart 2019

Bajtal: Dva lica MIlorada Dodika (VIDEO)

  • Objavljeno u BiH

bajtal4Politički analitičar Esad Bajtal kazao je danas za N1 da je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čovjek koji ”u isto vrijeme priča dvije priče” i ”koristi dvije suprotne logike”.

 

Više...

„Komunalno Brčko“: Projekti na izgradnji i nastavku izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže

  • Objavljeno u Brcko

vodovod 01Na osnovu zaključenih Ugovora o izvođenju radova sa Odjelom za komunalne poslove Vlade Brčko distrikta BiH, a nakon provedenih otvorenih postupaka za nabavku radova na realizaciji projekata, JP „Komunalno Brčko“ u narednom će periodu za potrebe naručioca, Vlade Brčko distrikta BiH, realizovati projekte izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže.

 

Više...

Brčko: Dom zdravlja napokon dobija lift

  • Objavljeno u Brcko

lift 160715 tw630Osobe sa invaliditetom i teško pokretna lica napokon bi bez poteškoća trebale imati pristup svim službama u brčanskom Domu zdravlja, jer izgradnja lifta starta polovinom narednog mjeseca i biće okončana do sredine tekuće godine.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com