Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Ponedjeljak, 15 April 2019

ProCredit Bank okupila predstavnike privrede i Vlade Brčko distrikta BiH

  • Objavljeno u Brcko

bank 1U srijedu, 10. aprila, u prostorijama hotela Jelena, ProCredit Bank upriličila je sastanak za predstavnike privrede u Brčko distriktu. Poznata kao banka koja je već izgradila reputaciju partnera malih i srednjih preduzeća, banka nastavlja sa tradicionalnim sastancima poslovne mreže gdje se, pored statusa finansijera bosanskohercegovačke privrede, nastavlja promovisati i kao savjetnik i zagovarač umrežavanja poslovnih subjekata na regionalnom nivou.

Više...

Džaferović na obilježavanju Dana Armije: Neka se retrogradne snage okane BiH

  • Objavljeno u BiH

a222U prisustvu visokih vojnih dužnosnika, predstavnika civilnih vlasti Bosne i Hercegovine, međunarodnih vojnih organizacija, vojno-diplomatskog kora i boračkih asocijacija danas je u kasarni Dubrave upriličena centralna svečanost obilježavanja 27. godišnjice Armije Republike Bosne i Hercegovine (ARBiH) i 14. godišnjice formiranja Drugog pješadijskog puka Oružanih snaga naše zemlje.

Više...

Otežan saobraćaj na putu Brčko – Zovik

  • Objavljeno u Brcko

2019 04 15 Obavjestenje o obustavi saobracajaObavještavaju se svi učesnici u saobraćaju da će od dana 16. 4. 2019. godine (utorak) u narednih 90 dana, saobraćaj na lokalnom putu Brčko – Zovik, dionica kroz MZ Boće, biti otežan, a na momente i obustavljan zbog radova na rekonstrukciji puta.

 

Više...

Esed Kadrić čestitao Dan Armije RBiH: Borci su u najtežim trenucima iskazali visok stepen hrabrosti

  • Objavljeno u Brcko

Esed Kadric predsjednik SDA Brcko„Svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, članovima porodica šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobiliziranim borcima i veteranima Armije RBiH kao i svim patriotskim snagama u našoj domovini, upućujem najiskrenije čestitke u povodu Dana Armije RBiH”, stoji u čestitci predsjednika Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com