Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Srijeda, 17 April 2019

Zahtjeve Ramba Amadeusa treba ponavljati svaki dan dok se ne usvoje

ramboZahtjevi Ramba Amadeusa su ponovo aktuelni na društvenim mrežama, dvije godine nakon što ih je podijelio podržavajući studentske proteste. U međuvremenu, naša tužna priča je postala još tužnija i situacija je takva da bi Rambove zahtjeve trebalo ponavljati svakog dana, bar kao dokaz da još ima svjesnih.

 

 

Više...

“Bosna je bolja nego što se misli“

  • Objavljeno u BiH

bosna77“Problemi u Bosni i Hercegovini su isti kao i u drugim zemljama na periferiji Evrope. Ne postoji poseban bosanski slučaj, a pogotovo ne bosansko bure baruta“, piše švicarski list „Neue Zürcher Zeitung“, prenosi Deutsche Welle.

 

 

Više...

Brčko: Usvojen zaključak za poništenje javnog konkursa za zakup poljoprivrednog zemljišta

  • Objavljeno u Brcko

Samo zakup Poljoprivredno zemljiste vise nitko nece moci otkupljivati ca largeVlada Brčko distrikta BiH na 60. redovnoj sjednici razmatrala je Informaciju o toku postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Brčko distrikta BiH i usvojila zaključak da gradonačelnik Brčko distrikta BiH, kao institucija koja upravlja javnom imovinom, pokrene postupak poništenja javnog konkursa za dodjelu u zakup poljoprivrednog zemljišta.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com