Menu

Princ iz Eleja 550x50

Utorak, 26 Novembar 2019

Razdvojio ih rat 90-ih u Sarajevu: Otac i kćerka se našli nakon 30 godina

  • Objavljeno u BiH

mirko i karmelaBilo je to početkom devedesetih. Mirko Medić vozio je autobus gradskog prijevoza u Sarajevu kada mu je na vrata došla kćerka Karmela da ga pozdravi i zatraži nešto novca za knjige i bojice koje su joj trebale za školu. Išla je u treći razred osnovne škole. Živjela je s majkom na Ilidži. Mirko joj je dao novac i tražio da vrati ostatak, budući da joj je majka bila sklona alkoholu. Za nekoliko minuta Karmela se vratila s knjigom i bojicama, a ostatak je dobila da sebi kupi neki slatkiš.

 

 

Više...

Brčko: DONEŠENJEM ODREĐENIH ZAKONA UREĐENA VAŽNA PITANJA ZA POLICIJU

  • Objavljeno u Brcko

poliiKabinet šefa Policije Brčko distrikta BiH šefu policije i njegovom zamjeniku pruža stručnu i administrativnu podršku u obavljanju poslova, a može se grupisati u više oblasti kao što su pravni, kadrovski poslovi, profesionalni standardi, edukacija, informisanje, izvještavanje i drugi stručni i administrativni poslovi.

 

 

Više...

BIMAL OMEGA je domaći BEZ GMO must have proizvod u kategoriji jestivih ulja

  • Objavljeno u Brcko

logo bimalNa trećem po redu In Store izboru „must have“ proizvoda u Bosni i Hercegovini, jestivo ulje brčanske fabrike BIMAL, BIMAL OMEGA proglašen je dijelom obaveznog trgovačkog asortimana. Na svečanosti povodom promocije 100 „must have“ proizvoda, dodijeljena su prestižna priznanja kompanijama čiji se proizvodi nalaze na ovoj listi.

 

 

Više...

Reakcija pokreta SPD BiH / Socijaldemokrata BiH Brčko na hapšenje sugrađanina Osmana Osmanovića!

  • Objavljeno u Brcko

ss5Vijest koja je šokirala mnoge Brčake da je nedavno uhapšen i procesuiran naš sugrađanin gospodin Osman Osmanović podstakla nas je da se obratimo građanima i jasno iskažemo svoj stav, tačnije nezadovoljstvo. Pridružujemo se zahtjevima da se nas sugrađanin pusti na slobodu! Šlag na tortu ovakvog bezobzirnog i bahatog ophođenja naših susjeda je i činjenica da se hapšenje desilo dan prije našeg velikog praznika Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com