Menu

Princ iz Eleja 550x50

Četvrtak, 12 Decembar 2019

Koliko je novca do sad stiglo u BiH za migrante i gdje je utrošen

  • Objavljeno u BiH

SA .00 05 11 08.Still004Ko je koliko i na koji način dobio novca za brigu o migrantima u BiH. Večeras na N1 ekskluzivno istražujemo koliko je novca dosad stiglo u BiH za ovu namjenu i gdje je taj novac uglavnom utrošen. Riječ je o višemilionskim iznosima, koje su uglavnom dobili IOM BiH i partneri. Iako je u bh. javnosti proteklih godina stvorena slika kako institucije države BiH, nemilice troše novac namijenjen za migrante i izbjeglice to očito nije slučaj. Istitucijama BiH donirana je samo oprema.

 

 

Više...

Povoljni uslovi za mlade koji žele kupiti stan: Cilj zadržati mlade da ostanu u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

mladi par stan kucaVlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na današnjem prvom nastavk 72. redovne sjednice raspravljala je o Programu subvencioniranja dijela kamata za kupovinu prve nekretnine za rješavanje stambenog problema na teritoriji Brčko distrikta BiH nakon čega je donijela određene zaključke kako bi se na narednoj sjednici ovaj program subvencioniranja i usvojio.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com