Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

Srijeda, 15 Maj 2019

FK Jedinstvo Brčko: U lakrdiji nećemo učestvovati, istupamo iz lige i Fudbalskog saveza RS!

  • Objavljeno u Sport

FK Jedinstvo BrckoVijest da je Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske udovoljila žalbi Fudbalskog kluba Leotar na sjednici održanoj u petak, 10. maja u Banjaluci i da je utakmicu 16. kola Druge lige Republike Srpske, grupa istok Glasinac – Jedinstvo Brčko registrovala službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina, a da su gosti ostali bez tri boda iako su pobijedili (2:0), zatekla je sve u brčanskom drugoligašu.

 

 

Više...

Brčko: Zbog bruceloze i kju groznice eutanizirano 97 ovaca

  • Objavljeno u Brcko

ov66Nakon što je prošlog mjeseca pažnju javnosti u Brčko distriktu pobudio slučaj pojave bruceloze i kju groznice u jednom velikom stadu u naselju Palanka, brčanski Inspektorat je u međuvremenu preduzeo sve zakonom predviđene mjere, ali i neophodne analize kako bi se ovaj slučaj stavio pod kontrolu.

 

 

Više...

Učenik Osme OŠ iz Brčkog osvojio drugo mjesto na državnom takmičenju

  • Objavljeno u Brcko

u enikOlimpijada njemačkog jezika u kojoj je pokrovitelj i organizator bio Goethe – insitut održana je 10.5.2019. godine u Sarajevu. Takmičenje je podjeljeno po nivoima: A1, A2 za osnovne te B1, B2 za srednje škole. Učenik Osme osmovne škole, Damir Smajlović, prvoplasirani iz Brčko distrikta takmičio se na nivou A2, sa pobjednicima iz 10 kantona Federacije BiH.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com