Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 19 Juni 2019

Brčko: U subotu obustava saobraćaja povodom "Vidovdanske trke"

  • Objavljeno u Brcko

obustava saobracajaNa osnovu zakonskih ovlaštenja, a u povodu održavanja sportske manifestacije na cesti, (trdicionalna „Vidovdanska trka 2019“), uz pismenu saglasnost Odjeljenja za javne poslove Vlade Brčko distrikta BiH, Policija Brčko distrikta BiH donijela je Rješenje kojim se odobrava obustavljanje saobraćaja u gradu Brčko, dana 22.06.2019. godine, u vremenu od 18,00 – 21,00 sat, ulicama gdje se odvija trka.

 

 

Više...

Ambasadorica Indonezije posjetila Brčko, cilj razvoj privrede

  • Objavljeno u Brcko

2019 06 19 Ambasadorka Indonezije u posjeti 2U službenoj posjeti Brčko distriktu BiH danas je boravila Nj.e. ambasadorica Indonezije u Bosni i Hercegovini Amelia Achmad Yani zajedno s grupom privrednika iz Indonezije. U Gradskoj vijećnici sastala se s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem i direktorom Biznis foruma Brčko distrikta BiH Damirom Bulčevićem.

 

Više...

Brčko: Vlada o advokatima

  • Objavljeno u Brcko

advokati opet spremni za strajkVlada Brčko distrikta BiH je na 73. vanrednoj sjednici dala saglasnost na izmjenu i dopunu Statuta Razvojno-garantnog fonda kao i na Nacrt Pravilnika o nadležnostima, pravima i obavezama zaposlenih u Jedinici za implementaciju projekata koji se finansiraju iz međunarodnih fondova u Razvojno-garantnom fondu Brčko distrikta BiH, Nacrt Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta i Nacrt Pravilnika o zapošljavanju Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH.

 

Više...

Prava migrantska kriza je odlazak mladih iz BiH

  • Objavljeno u BiH

odlazak mladi333U Sarajevu je danas počela druga konferencija dijaspore iz Bosne i Hercegovine “Mladi i BiH: Koračajmo zajedno” na kojoj će mladi iz dijaspore imati priliku iznijeti svoje viđenje o načinu unapređenja saradnje BiH i njenog iseljeništva, javlja Anadolu Agency (AA).

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com