Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 12 Juli 2019

Ploča u čast brčanske odbojke

  • Objavljeno u Brcko

odbojka glavna 115055.jpgUdruženje veterana odbojkaškog sporta u Brčkom, sutra će na igralištu DTV-a „Partizan“ otkriti spomen ploču, koja će, podsjećati na početke odbojkaškog života u Brčkom.

 

Više...

Od danas brčanska obilaznica u funkciji

  • Objavljeno u Brcko

2019 07 12 otvorena obilaznica 1Najveći infrastrukturni projekat u Brčkom, vrijedan više od 27 miliona eura – zaobilaznica oko grada Brčko duga 18,86 kilometara, danas je puštena u saobraćaj. Trasa zaobilaznice prostire se od naselja Gredice do Gorica. S obzirom da tehnički prijem još nije izvršen, zaobilaznica će u testnom periodu funkcionisati po privremenom posebnom režimu uz ograničenje brzine na 60 kilometara na sat.

 

Više...

Ratni zločinac Ratko Mladić prebačen u bolnicu

  • Objavljeno u BiH

mladicHaški osuđenik Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gdje će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com