Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 27 Decembar 2019

Kadrić i Filipović upriličili novogodišnji prijem za novinare

  • Objavljeno u Brcko

271219 prijem skupstina 1 642x336Predstavnici zakonodavne vlasti Brčko Distrikta danas su upriličili tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija. Prisutnima su se obratili predsjednik Skupštine Esed Kadrić i dopredsjednik Ivo Filipović, koji su ovom prilikom sumirali rad Skupštine u godini koja je na izmaku.

 

 

Više...

Milić: Uspostavljanje vladavine prava ključno za unaprijeđene Distrikta

  • Objavljeno u Brcko

mili9“Godina na izmaku je po mnogo čemu zadovoljavajuća. Postignuti su određeni rezulatati, a najvažnije efekte očekujemo naredne godine, jer se ove dosta radilo na zakonodavnom okviru koji bi trebao da omogući realizaciju značajnih projekata koje planiramo da radimo na prostoru distrikta Brčko”, rekao je na godišnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić sumirajući rad Vlade u 2019. godini.

 

 

Više...

Otvoreno klizalište u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

2019 12 27 klizaliste 1U okviru manifestacije „Čari zime u Brčkom” gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Siniša Milić danas je svečano otvorio klizališnu sezonu na Stadionu malih sportova „Blatuša” koje će biti otvoreno do kraja februara 2020. godine.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com