Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 12 Juni 2019

Ljude napadaju rojevi komaraca: “Nepodnošljivo je”

komarci osijek“U 5 ujutro usisavala sam komarce sa stropa; Stubište zgrade crni se od komaraca; Zidovi mi izgledaju kao tapete s bogatim uzorkom komaraca; Jučer sam oko podneva pokušala sjediti u hladu u parku, odjednom su mi noge bile pune komaraca, morala sam pobjeći; Zbog komaraca ne smijemo ni pomišljati na večernje uživanje u vrtu; Dijete smo zbog uboda morali odvesti pedijatru…”, ovo su samo neki od komentara i statusa koje su ovih dana brojni Osječani objavili na društvenim mrežama.

 

Više...

Brčko: Obustava saobraćaja zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta na Bulevaru

  • Objavljeno u Brcko

bul 2Obavještavaju se svi učesnici u saobraćaju da će u dane 13. 6. (četvrtak), 14. 6. (petak) i 15. 6. (subota) 2019. godine, saobraćaj u ulici Uzunovića, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti zaključno s raskrsnicom „Kuglana“ biti obustavljen zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta ulice Uzunovića (druga traka Bulevara), Kuglana – pružni prelaz.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com