Menu

Princ iz Eleja 550x50

Utorak, 31 Decembar 2019

Malo optimizma za BiH u 2020.

  • Objavljeno u BiH

ngPolitičku scenu BiH u 2019. godini obilježile su uglavnom političke blokade i tenzije, da bi u finalu godine došlo do konačno uspostavljanja centralne vlasti. Vijeće ministara BiH formirano je 14 mjeseci nakon općih izbora.

 

 

Više...

Brčko: Održan tradicionalni novogodišnji prijem

  • Objavljeno u Brcko

2019 12 31 Odrzan tradicionalni novogodisnji prijem 1U organizaciji Vlade i Skupštine Brčko distrikta BiH, u hotelu „Jelena” u Brčkom, sinoć je održan tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike političkog, privrednog, kulturnog, vjerskog i sportskog života u Brčko distriktu BiH.

 

Više...

Epilog brčanske sapunice: Objavljujemo anekse

  • Objavljeno u Brcko

putevi888Nakon što je “infobrcko.com” objavio nekoliko informacija vezano za postupke JP “Putevi Brčko” kao što je podjela kalendara sa jednom vjerom i spornih rokovnika sa RS-om bez države BiH najavljen je i nastavak ove sapunice sa objavljivanjem aneksa koji su čitatelji tražili da se i ti podaci objelodane.

 

 

Više...

BiH: Prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM

  • Objavljeno u BiH

novac euro valuteSlužbenici Policijske uprave Gradiška podnijeli su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv muškarca čiji su inicijali Č.G. iz Banjaluke zbog sumnje da je, zloupotrebom službenog položaja ili ovlaštenja, prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM.

 

 

Više...

Uživajte u Novoj godini jer od 1. januara stižu poskupljenja

  • Objavljeno u BiH

smece kontejner prosjak 7eee187357d513cb2e4cbfdd971e7d2f view articleNova godina donosi i nova poskupljenja. Godinu na izmaku obilježio je porast cijena goriva i plina, dok je prosječni rast cijena zabilježen u segmentu hrane, stanovanja, režija, zdravstvenih usluga. Analize sindikalnih organizacija kažu kako potrošačka korpa za četvoročlanu porodicu krajem godine iznosi blizu 1.910 KM, dok prosječne neto plaće u Bosni i Hercegovini ne prelaze 950 KM. Mogu li građani preživjeti novi udar na džep?

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com