Menu

Princ iz Eleja 550x50

Četvrtak, 28 Februar 2019

Brčko: Sumirani rezultati rada Mreže „Promoviši pozitivno”

  • Objavljeno u Brcko

2019-02-28-Promovisi pozitivnoGradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić razgovarao je danas u Gradskoj vijećnici s predstavnicima nevladinih organizacija koje su dio Mreže „Promoviši pozitivno", asocijacije koja je osnovana sa ciljem da kroz različite segmente djelovanja promoviše pozitivne vrijednosti u lokalnoj zajednici preventivno radeći na sprečavanju incidenata motivisanih predrasudama i krivičnih djela počinjenih iz mržnje.

 

Više...

Brčko: Data saglasnost za postavljanje spomen-ploče koja će podsjećati na početak stvaranja istorije brčanske odbojke

  • Objavljeno u Brcko

odbojKomisija za praćenje primjene Zakona o spomenicima i simbolima Skupštine Brčko distrikta BiH danas je nakon razmatranja zahtjeva Mehmedalije Žilića, veterana brčanske odbojke, dala saglasnost na Odluku o verifikovanju rješenja o izdavanju lokacijskih uslova za postavljanje spomen-ploče na objektu fiskulturne sale „Partizan" u Brčkom.

 

Više...

Salko Bukvarević: Nećemo lagati naše saborce, treba donijeti provodiv zakon

  • Objavljeno u BiH

salkFederalni ministar za pitanja boraca Salko Bukvarević istakao je tokom današnje sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH da je osnovna razlika između prijedloga zakona o pravima demobilisanih boraca Vlade FBiH, s jedne strane, i DF-a i GS-a s druge strane, u dijelovima koji se odnose na borački dodatak. Poručio je da treba donijeti provodiv zakon.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com