Menu

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 17 Juni 2019

Građani Brčkog nemaju puno izbora pa se kupaju u fontani u Gradskom parku

  • Objavljeno u Brcko

kupanjeU ovim toplim junskim danima mnoštvo Brčaka i Brčanki odlučilo je spas od visokih temperatura pronaći na obližnjim kupalištima. Neko je vikend proveo na obližnjim odmaralištima poput Sportsko-rekreativnog centra “Bazeni” u Brki, neko se okupao u bazenu u svome dvorištu, neko se zarad odmora i rashlađenja zaputio dalje, a bilo je i onih kreativnih.

 

 

Više...

Određen pritvor osumnjičenima za paljene vikendice u Gornjem Zoviku

  • Objavljeno u Brcko

poli8Osnovni sud Brčko distrikta BiH, postupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta BiH, nakon saslušanja osumnjičenih dana 16.06.2019. godine donio je rješenje kojim je odredio jednomjesečni pritvor A. Ž. iz Brčkog i A. K. iz Brčkog zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo – Paljevina – iz člana 295. stav 1. u vezi sa članom 31. Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH.

 

 

Više...

Otvoren 18. Brčko ljetni kamp

  • Objavljeno u Brcko

tsivitas 2 640x336Na stadionu malih sportova „Blatuša“, danas je otvoren 18. Brčko Ljetni kamp – ljetna škola demokratije u organizaciji Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava Civitas i Ambasade SAD.

 

 

Više...

Berton: Status quo odgovara većini lidera u BiH

  • Objavljeno u BiH

bruce berton 200318 apd 1Voditelj Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) Bruce Berton kazao je u intervjuu za bh. izdanje Večernjeg lista kako ne bi trebalo postavljati bilo kakve uvjete kada je u pitanju provedba izbornih rezultata u Bosni i Hercegovini.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com