Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

Četvrtak, 20 Juni 2019

Cijene hrane i pića u BiH malo niže nego što su u zemljama EU

  • Objavljeno u BiH

hipermarket ljubljana copy2U 2018. godini razina cijena usporedive košarice hrane i bezalkoholnih pića diljem Europske unije bila je dvostruko veća u najskupljoj državi članici nego u najjeftinijoj državi članici. Tako je Danska 2018. godine imala najvišu razinu cijena za hranu i bezalkoholna pića u EU, i to za 130 posto višu od prosječene europske razine, objavio je u četvrtak Eurostat, statistički ured Europske unije.

 

 

Više...

Brčko: Otvoreno gradilište za vodovodnu mrežu u MZ Brod

  • Objavljeno u Brcko

Gradilište vodovod MZ Brod 2Prema zaključenom Ugovoru o izvođenju radova između Odjeljenja za komunalne poslove Vlade Brčko distrikta BiH i Javnog preduzeća “Komunalno Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH, počeli su radovi na realizaciji projekta „Nastavak izgradnje vodovodne mreže u mjesnoj zajednici Brod“.

 

 

Više...

Komunalno Brčko: Primjerima iz prakse do novih saznanja – studenti Ekonomskog fakulteta u posjeti javnom preduzeću

  • Objavljeno u Brcko

kom stuStudenti Ekonomskog fakulteta Brčko i ove su, kao i prethodnih godina, pred kraj drugog semestra i pripremu za polaganje ispita, posjetili Javno preduzeće „Komunalno Brčko“ sa ciljem dobijanja informacija o funkcionisanju Sistema kvaliteta u skladu sa ISO 9001: 2015, ali i ostalih upravljačkih sistema koji su implementirani u okviru Integrisanog sistema upravljanja.

 

 

Više...

Perić: BiH je zbog Tegeltije i VSTV-a postala planetarni slučaj korupcije u pravosuđu

  • Objavljeno u BiH

branko peric2223Branko Perić, sudija Suda BiH i nekadašnji predsjednik Visokog sudskog tužilačkog vijeća (VTSV) BiH, jedan je od rijetkih zvaničnika pravosuđa, i zvaničnika općenito, koji se odvažio oštro kritizirati jasne i golim okom vidljive slučajeve korupcije u bh. pravosuđu, koja je očiti metastazirala aferom potkivanje, sa Milanom Tegeltijom, aktuelnim predsjednikom VSTV-a u glavnoj ulozi.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com