Menu

NetzaPet 550x50

Ponedjeljak, 01 Juli 2019

Bolest napusti svog "domaćina" kada ga više ne može prepoznati”

headache 1910649 960 720 696x398Mnogi čuvaju svoje zdravlje fizičkom aktivnošću i zdravom hranom. To jest veoma važna komponenta, ali ne i jedina. Čovjek je sposoban za samoiscjeljenje, ukoliko ima balans na svim razinama bića – fizičkom, emotivnom i duhovnom. Najčešće se čaša prelije na emocionalnoj razini. Ažuriranje uvjerenja koja nam ne koriste je vrlo bitno. Najgori je nedostatak vjere u svoje iscjeljenje kao i to da nam je nešto nasljedno u obitelji.

 

Više...

Brčko: Zavod za zapošljavanje organizuje obuku za nezaposlene

  • Objavljeno u Brcko

RZlXN3kQDQ01h17FZavod za zapošljavanje distrikta raspisao je javni poziv za nezaposlene, koji se nalaze na evidenciji lica koja aktivno traže zaposlenje, da se prijave za obuke: Engleskog i Njemačkog jezika I i II nivo, informatike I i II nivo, te osnove grafičkog i web dizajna, vođenje poslovnih knjiga za samostalne preduzetnike i Preduzetništvo.

 

 

Više...

Liječenje pčelinjim zrakom i u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

api8Tokom vikenda u Brčkom je profunkcionisao projekat koji na osnovu aktivnosti pčela u košnicama pomaže ljudima sa zdravstvenim problemima, prije svega sa otežanim disanjem. Riječ je o „Api komori“, projektu vrijednom 10.000 maraka koji je rezultat privatne inicijative brčanskog pčelara Rame Rendića.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com