Menu

NetzaPet 550x50

Četvrtak, 18 Juli 2019

Nezaboravljeni brčanski asovi - Kevrić Ibrahim zvani Maze

  • Objavljeno u Brcko

jedinstvo mazalo2 1Ni jedno ime nije toliko vezano za FK Jedinstvo kao što je to ime Kevrić Ibrahima popularnog Maze.Poćeo je u Jedinstvu davne 1951 god kao pionir.Bio je vrlo zapažen i brzo je prebaćen u prvi tim , i svojim dobrim igrama postao je prvotimac Jedinstva ,dugo ,dugo godina i sigurno je jedan od fudbalera sa najdužim igračkim stažem.(od 1952 do1973 god.Zbog korektnosti prema svojim protivnicima bio je omiljen na svim terenima gdje je igrao .Nikad u karijeri nije bio izkljućen.Odigrao je popularni „MAZO“ dosta utakmica za svoje Jedinstvo,za kojeg je vezan čitav svoj život,zapamtio dosta lijepih ali i teških trenutaka.

 

 

Više...

Goran Popović u BiH odbijen, a primljen na akademiju u SAD na kojoj su studirali Kirk Douglas i Robert Redford

  • Objavljeno u BiH

gor5Mladog Mostarca Gorana Popovića nedavno je obradovala vijest da je primljen na prestižnu Akademiju dramskih umjetnosti u New Yorku na kojoj su nekada studirali Kirk Douglas i Robert Redford. No, zanimljivo je kako je prethodno odbijen na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu uz obrazloženje da je bio dobar na ispitima, ali da ga je "zeznula gluma".

 

 

Više...

Brčko: Policija uskoro preseljava u novu zgradu?

  • Objavljeno u Brcko

Nova zgrada Policije 642x336Radovi na sanaciji propusta u gradnji nove zgrade brčanske Policije privode se kraju, tako da bi velelepni objekat, čija je izgradnja koštala 15.000.000 maraka i koji je završen prije četiri godine, napokon mogao dobiti upotrebnu dozvolu.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com