Menu

NetzaPet 550x50

Utorak, 23 Juli 2019

Policija Brčko i ove godine priprema održavanje šeste po redu Ljetne policijske škole

  • Objavljeno u Brcko

Policijska 1 škola 2017Svjesni uloge mladih u društvu, a posebno u izgradnji pozitivnog sigurnosnog ambijenta i slijedeći svoja programska opredjeljenja, posebno kada je u pitanju jačanje saradnje sa zajednicom, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i ove godine priprema održavanje šeste po redu Ljetne policijske škole, posebne programske aktivnosti koja omogućava proširivanje znanja o sigurnosti, sistemu sigurnosti i ulozi različitih aktera u sistemu sigurnosti.

 

 

Više...

Brčko: Crtežima protiv prehlade i gripe – novi izgled dječijeg dispanzera u Domu zdravlja

  • Objavljeno u Brcko

www.brckodanas.com oslikavanje doma zdravlja 1Svi znamo koliko mališanima teško pada odlazak u Dom zdravlja. Zaista su rijetki oni koji nemaju neki strah, posebno ako moraju da dobiju injekciju. Ruku na srce, nisu ni odrasli puno bolji, ali se o tome manje priča. Sa druge strane, ima i onih roditelja koji djecu plaše da će ih odvesti doktoru da im da “bocu” ako ne budu dobri. U tome nema ama baš nikakve istine niti pomaže da se ponašanje djeteta popravi, baš naprotiv, taj strah ih muči čitav život.

 

 

Više...

Nepovoljna godina za voćare u Distriktu

  • Objavljeno u Brcko

vocePoljoprivrednici iz distrikta Brčko godinama podižu savremene voćnjake u koje konstanto ulažu. Ističu da plasman nije problem, ako se uzgoji kvalitetno voće u dovoljnim količinama, koje izbriljivo tržište zahtijeva.

 

Više...

Početkom augusta u Brčkom 4. BiH Color festival

  • Objavljeno u Brcko

colo„Četvrti BiH Color festival bit će održan u Brčkom 2. i 3. augusta na Gradskom poligonu. Očekuje se dolazak od 4 do 5 hiljada ljudi za dva festivalska dana kao i nastupi brojnih zvučnih imena elektronske muzike“, najavili su na konferenciji za medije gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i organizatori ovog muzičkog događaja.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com