Menu

NetzaPet 550x50

Nedjelja, 28 Juli 2019

Brčko: Fondacija Ekmečić među građanima

  • Objavljeno u Brcko

ekmUpravni odbor brčanske Fondacije “Legat kuća Ekmečić”  u gradskoj pješačkoj zoni upriličio je nesvakidašnje druženje sa građanima, uz izloženih više od 30 originalnih eksponata, koji su djela svjetski poznatog brčanskog slikara Ekmečića.

 

 

Više...

Lider u turizmu Dinamik turs iz Brčkog unificira flotu (VIDEO)

  • Objavljeno u Brcko

dinApsolutni lider među turističkim agencijama u Bosni i Hercegovini kompanija Dinamik Turs iz Brčkog ovih dana ima veliki razlog za slavlje. Naime, rukovodstvo ove firme je odlučilo da se vozni park, koji je ne tako brojčano velik, unificira sa još jednim kvalitetnim vozilom – Neoplan Starlinerom druge generacije. Bezvremenski Neoplan Starliner prema onom što smo vidjeli je unikatan primjerak u Bosni i Hercegovini.Za vlasnike Dinamik tursa boljeg busa od Neoplana za njihov posao nema, pa se pristupilo traženju novog člana flote, a izbor je pao na model Starliner čime je sada flota unificirana. Vozilo je stiglo iz MAN Top Used podružnice sa sjedištem u Beču.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com