Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 30 Avgust 2019

Kadrić i Filipović čestitali Novu 1441. hidžretsku godinu

  • Objavljeno u Brcko

kad fil„Povodom nastupajuće Nove 1441. hidžretske godine, svim muslimanima u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine, Bosne i Hercegovine i dijaspore, upućujemo iskrene čestitke sa željom da nastupajuća Nova hidžretska godina donese još više sreće u privatnom i poslovnom životu, napredak i zdravlje, te da ih još mnogo dočekate s najdražima.

 

 

Više...

U Brčkom obilježen Dan nestalih

  • Objavljeno u Brcko

loikPolaganjem vijenacana na Graničnom prelazu most, te bacanjem cvijeća u rijeku Savu, odnosno pušanjem balona, i u Brčkom je obilježen Međunarodni dan nestalih. Prije šetnje ka mostu, građani okupljeni u pješačkoj zoni u središtu grada, ispisivali su prigodne poruke, lijepeći ih na za to namjenski postavljene siluete.

 

 

Više...

Policija Brčko preduzela radnje na stvaranju optimalnog sigurnosnog ambijenta u blizini osnovnih i srednjih škola

  • Objavljeno u Brcko

pp99Provodeći planske mjere i radnje na stvaranju što višeg nivoa sigurnosti djece-učenika, Policija Brčko distrikta BiH je pred početak školske 2019/2020 godine aktivirala ¨Operativni plan¨ kojim su propisane mjere i aktivnosti policijskih službenika na stvaranju optimalnog sigurnosnog ambijenta u blizini osnovnih i srednjih škola.

 

 

Više...

SDA Brčko: Svim muslimanima i muslimankama čestitamo Novu 1441. hidžretsku godinu

  • Objavljeno u Brcko

sda 1-Povodom Nove 1441. hidžretske godine, svim muslimanima i muslimankama u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem iskrene čestitke. Podijelimo radost sa našim komšijama i budimo svi zajedno ustrajni u prevladavanju izazova koji su pred nama. S nadom u Božju milost i oprost, koračajmo hrabro i smjelo ka svjetlijoj budućnosti – navedeno je u čestitki predsjednika Odbora Stranke demokratske akcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Eseda Kadrića.

 

 

Više...

BiH: Zatvorski čuvari lude, jer su osuđenici tokom seksa glasni (VIDEO)

  • Objavljeno u BiH

ze5Ako pitate bilo kojeg robijaša čemu se najviše raduje, kao iz topa će vam odgovoriti – slobodnim posjetama! O čemu se radi? Riječ je o posjetama ljubavnih partnera, djevojke s kojom su prije odlaska u zatvor bili u vanbračnoj zajednici ili supruge, tokom koje imaju mogućnost da vode ljubav, odnosno seks.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com