Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

Petak, 13 Septembar 2019

Brčko: Od sljedeće sedmice kazne za one koji ne poštuju Zakon o fiskalizaciji

  • Objavljeno u Brcko

vrrrDirektor Direkcije za finansije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Mato Lučić danas je zajedno sa Miodragom Trifkovićem, direktorom Porezne uprave, i Davorom Ninićem, šefom Finansijske inspekcije Porezne uprave, održao konferenciju za novinare na kojoj je upoznao prisutne o trenutnom stanju provođenja fiskalizacije i naglasio da će se od naredne sedmice startati s provođenjem prekršajnih prijava protiv onih koji se ne pridržavaju Zakona o fiskalnim sistemima.

 

Više...

U Brčkom otvoren BRAVO CAFFE

bravo2Za svoju 20. godišnjicu postojanja kompanija MINGOS svojim sugrađanima poklanja novo mjesto okupljanja u gradu. U Brčkom je svečano otvoren BRAVO CAFFE, lokal koji ljubiteljima kafe u modernom ambijentu služi vrhunski kvalitet i ukus kafe uz prepoznatljivu, opijajuću aromu.

 

 

Više...

Uprava za indirektno oporezivanje o uvozu polovnih automobila u BiH

  • Objavljeno u BiH

parking 825371 960 720Nakon što je Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH obavijestilo Upravu za indirektno oporezivanje (UIO) da su proizvođači motornih vozila marki AUDI, BMW i VW odlučili da od početka 2016. godine za korištena vozila više neće izdavati izjave na osnovu kojih carisnke službe zemalja izvoznica izdaju uvjerenja o porijeklu EUR 1, UIO je pokrenula postupke pojačane naknadne kontrole uvjerenja o porijeklu za uvoz vozila pomenutih marki.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com