Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 24 Septembar 2019

Učenici iz Brčkog učestvuju na olimpijadi u Dionisu

  • Objavljeno u Brcko

uc oliUčenici poljoprivredne i medicinske škole iz Brčkog ušli su u najuži krug učesnika odabranih za takmičenje na olimpijadi u Dionisu. Sedam učenika dobilo je priliku svoje pjevačke sposobnosti pokazati na Grčkoj pozornici kao jedini predstavnici Bosne i Hercegovine.

 

 

Više...

Zukorlić: IZ udaljiti od politike i ne prihvatiti da smo dio turskog ili arapskog svijeta

  • Objavljeno u BiH

muamer Zukorlic1 795x445Muamer Zukorlić, dugogodišnji predsjednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i trenutno narodni poslanik u Skupštini Srbije te predsjednik Stranke pravde i pomirenja za Klix.ba govori o prihvatanju kandidature za novog reisu-l-ulemu Islamske zajednice u BiH, svojoj viziji budućeg rada te institucije, političkim utjecajima i drugim temama.

 

 

Više...

Neovlašteni promet opojnih droga i oružja: Policija distrikta u akciji "CER"

  • Objavljeno u Brcko

speNakon preduzimanja planskih istražnih mjera i radnji, pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH, policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su, u saradnji sa pripadnicima Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA-e, MUP-a Tuzlanskog kantona i MUP-a Posavskog kantona-županije, započeli jutros (24.09.2019. godine) realizaciju akcije kodnog naziva „CER“.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com