Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 12 Februar 2020

Psi lutalice napali roditelja i dijete u krugu škole (VIDEO)

  • Objavljeno u BiH

LUTTNovi napad pasa lutalica zabilježen je u dvorištu škole “Harmani 2”. Kako su rekli uposlenici, napadnut je roditelj s djetetom, a veće posljedice spriječene su zahvaljujući dežurnim nastavnicima. Ovaj problem traje već godinama, ali još uvijek nema konkretnog rješenja.

 

 

Više...

Ronioci u Savi pronašli vozilo s tijelom jedne osobe

  • Objavljeno u BiH

sava ronFederalna uprava civilne zaštite (FUCZ) odazvala se zahtjevu KUCZ Posavskog kantona za angažovanje timova FUCZ i jutros uputila pripadnike jedinice za spasavanje pod vodom s potrebnom opremom u potragu za nestalom osobom za koju se sumnja da je vlastitim vozilom upala u rijeku Savu na području mjesne zajednice Vidovice u opštini Orašje.

 

Više...

Brčko: Moguće poskupljenje električne energije

  • Objavljeno u Brcko

strujjOdgovarajući na pitanja poslanika Skupštine Brčko distrikta u vezi sa aranžmanom obezbjeđivanja električne energije za ovu loklanu zajednicu u 2020. godini, predsjednik Upravnog odbora JP “Komunalno Brčko, Anto Ilić je istakao da će ove godine u tu svrhu biti isplaćeno oko 1,2 miliona KM više nego prošle, te da će zbog toga u predstojećem peirodu najvjerovatnije uslijediti poskupljenje struje za tri od četiri posto u odnosu na dosadašnju cijenu.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com