Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Subota, 29 April 2017

Bingo izgorio zbog kvara na produžnoj utičnici!

  • Objavljeno u BiH

bingo klix83Inspektori MUP-a HNŽ locirali su žarište požara u prošlu subotu navečer potpuno izgorjelog Tržnog centra Bingo u mostarkom sjevernom naselju Vrapčići. Naime, sumnjaju da je prva iskra izbila zbog kvara na električnim instalacijama, točnije iz produžne utičnice koja se nalazila ispod radnog stola u skladištu u kojemu u to vrijeme, prije 20 sati, nije bilo nikoga, piše Večernji list BiH.

Više...

Prije dvije godine Miodrag , jučer Gabrijel, sutra - Vaše dijete!

  • Objavljeno u BiH

18195754 10211674398469556 584520822 oMiodrag Salihagić iz Kiseljaka umro je 9. 6. 2015. od ciroze jetre. Dva tjedna provedena u JU Bolnici Travnik koštala su ga života. Novotravničanin Gabrijel Trbara, bio je pacijent u JU Bolnica Travnik u Službi za neurologiju i psihijatriju, u noći sa utorka na srijedu, 19. travnja, zavezan je dvostrukim kaiševima za krevet, zapaljen je i ostavljen da gori. U nemogućnosti da sebe spasi, a bez ičije pomoći, Gabrijel je zadobio teške ozljede , od kojih je, na koncu – i preminuo. Sutra - to može biti Vaše dijete!

Više...

Kinezi odlaze, a radnu dozvolu u BiH sve više traže Sirijci

  • Objavljeno u BiH

P16 Chinese 02Pored velikog broja stanovnika koji svake godine napuste Bosnu i Hercegovinu, sve je više stranih državljana koji dolaze studirati, raditi i zarađivati u našoj zemlji. Nakon Kineza koji su proteklih godina hrlili u BiH, saznajemo kako nam sve više dolaze radnici iz Turske i arapskih zemalja, a od prošle godine i iz Sirije.

Više...

Evo kako će vrijeme biti za 1. maj

  • Objavljeno u BiH

140423047Danas će preovladjivati pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većem dijelu zemlje. Obilnije padavine prije podne u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Očekuje se između 30 i 60 litara padavina po metru kvadratnom, u Hercegovini lokalno i do 80 litara. Na planinama će padati i snijeg.

Više...

Dan otpora agresiji na grad Brčko 1. maja u MZ "4 juli"

  • Objavljeno u Brcko

4 juli dani otpora maj 20169Koordinacija boračkih udruženja Armije Republike Bosne i Hercegovine (ARBiH) iz Brčkog 1. maja u mjesnoj zajednici "4 Juli" sa početkom u 10 sati obilježiti će "Dan otpora" agresiji na grad Brčko obraćanjem i polaganjem vijenaca i cvijeća šehidima i poginulim borcima.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com