Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Subota, 30 Septembar 2017

Zabrinjavajuće: BiH ima samo jednog dječijeg kardiohirurga dok raste smrtnost beba zbog srčanih mana i zastoja

  • Objavljeno u BiH

beb4Statistički podaci kako u BiH zbog srčanih problema, sepse, gušenja i drugih oboljenja umire dvostruko više novorođenčadi nego u Evropi, itekako potresaju našu javnost, a posebno je zabrinjavajuća činjenica kako imamo samo jednog dječijeg kardiohirurga u cijeloj državi. Skoro nijedna klinika u BiH nema uslove za rad dječije kardiohirurgije, a mnoge nemaju nikako uposlene ni kardiohirurge.

Više...

Evropljani se boje islama jer im se nude iskrivljene predstave

  • Objavljeno u BiH

hilmo-neimarlija-700x402Danas nije potrebno naglašavati opću potrebu evropskih društava za vjerodostojnim i produktivnim znanjima o islamu, kazao je za INS u povodu 40 godina Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu prof. dr. Hilmo Neimarlija, jedan od vodećih bošnjačkih intelektualaca, nekadašnji predsjednik Sabora Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini u dva mandata i autor Ustava IZBiH iz 1997. godine.

Više...

U grobu s mrtvima

  • Objavljeno u BiH

665 0299 01.mp4 .still001Ubijeni su bacani s litice na Korićanskim stijenama, a onda su na njih bačena eksplozivna sredstva i velike količine kamenja.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com