Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Zvanično Fly Fly već odletio iz Brčkog Istaknuto

flaybizvsi Turistička agencija „Fly fly travel", koja se godinama reklamirala kao jedna od najuspešnijih u jugoistočnoj Evropi i koja je, osim avio karata, prodavala i turističke aranžmane u blokadi je preko 50 dana, piše list „Politika".
Međutim, prije par dana/sedmice oni su otvorili svoju poslovnicu u Brčkom, dok o njihovim usluga  naši sugrađani su se mogli upoznati preko njihove zvanične web stranice. Kratko je trajalo.

 

Ipak, samo nekoliko dana nakon što smo pisali kako turistička agencija fly flay travel se nalazi u blokadi, brčanska Fly Fly travel agencija je zatvorena "preko noći" a umjesto nje se pojavila neka nova, web stranice je u izradi.

 

Podsjećamo, Fly Fly travel gencija je prije nepunih mjesec dana svoju poslovnicu otvorila i u Brčko distriktu BiH, te tom prilikom pozvala sve zainteresovane da pogledaju ponude koje su pripremili za ovo tržište.

 

Međutim, nakon što je objavljeno da se zatvaraju poslovnice mnoge Brčake ova vijest je zabrinula i dovela u pitanje saradnje sa ovom agencijom. Samo napon par dana ova informacija se pokazala više nego tačna. Fly Fly travel više nije u Brčkom. Zašto?

 

Za sada, ostaje nepoznato jesu li brčaci ostali "zakinuti" za neku od usluga ili ću možda čak I korisnici francize.

 

Na zvaničnom sajtu kompanije Fly Fly navodi se da agencija iz tehničkih razloga neće raditi nekoliko dana, a putnicima koji su "propustili letove" sugerisano je da pošalju "mejl agenciji i ulože reklamaciju kako bi im nastali troškovi bili refundirani".

 

U svakom slučaju, prije nego uzmete neku uslugu prvo provjerite, ili koristite provjereno. Ko putuje sretno :-)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com