Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 27 Januar 2018

Sudbina BiH zavisi od međunarodnog faktora koji igra konfuznu ulogu

  • Objavljeno u BiH

ibrahim-prohic-700x402U BiH se godinama u suštini ništa ne mijenja i iluzorno je očekivati da će 2018. biti godina radikalno pozitivnih promjena, stav je političkog analitičara Ibrahima Prohića. Bez obzira na sve dosadašnje garniture i modele vlasti, bez obzira na ideološku matricu i političke programe, u našoj državi nismo imali bitno drugačiju političku praksu, kaže Prohić za Vijesti.ba.

 

Više...

Srcem priču čuj

  • Objavljeno u BiH

b91dfdd3d1676a64da085b3a232f198eNije bijeda sine moj nemati stvari oko sebe. Ako budeš tako gledao na život uvijek će ti nešto faliti. Srce će kucati a ti ćeš nanovo htjeti više i više.

 

Više...

Narodi u BiH razvučeni između dva svjetska koncepta

sn-hdRusko miješanje u izbore i unutrašnje stvari, velikog broja zemalja, u posljednje vrijeme je svakodnevna tema rasprava. Američke vlasti, vode čak i veliku istragu zbog toga, koja bi mogla srušiti aktuelnog predsjednika, Trumpa. Udar na demokratski sistem bi se, prema britanskim analizama, mogao desiti i u Bosni i Hercegovini.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com