Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Admir Nuković govorio o 8 godina uspiješnog poslovanja JKP, otkrio ko je autor pisma /VIDEO/ Istaknuto

nukovic1 Direktor javnog preduzeća "Komunalno Brčko" Admir Nuković večeras je gostovao u emisiji "Razgovor s povodom", te govorio o poslovanju ovog javnog preduzeća u 2015. godini, ali i proteklih osam godina, koliko postoji JP "Komunalon Brčko".

Nuković je također govorio o najznačajnijim rezultatima, projektima te odnosima prema lokalnoj zajednici i budžetu Distrikta, zatim saradnji sa Vladom, građanima, odnosu prema kupcima te planovima o poslovanju ovog preduzeća za nadolazeći period kao i završetku cjevovoda od Fabrike vode do vodotornja Vrankićka.

U večerašnjoj emisiji dikrektor Nuković je i progovorio o autoru anonimnog pisma koji se predstavio kao "zaposlenik JP Komunalno Brčko" koji je objavljen prije par dana, a prema njegovim riječima on je zaposlenik Odjela za komunalne poslove pri Vladi Brčko distrikta BiH.

Kompletnu emisiju možete pogledati:

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com