Menu

Brčko: Obavještenje Fonda zdravstvenog osiguranja

Fond zdrav osi infobrcko22Obavještavaju se osigurana lica Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH da će Fond za vrijeme trajanje vanrednih mjera zbog koronavirusa, primati zahtjeve i izdavati rješenja o ostvarivanju zdravstvene zaštite van zdravstvenih ustanova sa područja Brčko distrikta BiH, samo za osigurana lica kojima je po procjeni uputnog doktora neophodno hitno pružanje zdravstvenih usluga.

 

Više...

Osvoji stipendiju od 2500 km - eMPIRICA ICT Challenge 2020

 

Ako voliš informatiku, ovo je izvrsna prilika za tebe! Visoka škola eMPIRICA poziva te da se prijaviš na testiranje u znanju iz oblasti informacijsko komunikacijskih tehnologija koje se održava ONLINE i osvojiš vrijednu stipendiju za upis na Visoku školu eMPIRICA u Tuzli ili Brčkom.

Šta je eMPIRICA ICT CHALLENGE?

eMPIRICA ICT CHALLENGE je testiranje u znanju iz oblasti informacijsko komunikacijskih tehnologija (ICT), na kom će se provjeravati opća teorijska znanja u području ICT, kao i opća informiranost o aktuelnim temama iz ICT svijeta.

Testiranje se organizuje u dva termina, u aprilu i maju 2020. godine, i to ONLINE, prema rasporedu koji će Visoka škola eMPIRICA dostaviti prijavljenim kandidatima.

Prvi termin testiranja je 12.04.2020. godine.

Nagrade: stipendije u iznosima od 250 do 2500 KM svima koji polože test znanja 

Kandidati koji pređu prag od 50% bodova na testu ostvaruju pravo na vrijednu stipendiju za upis na redovan studij po izboru na Visokoj školi eMPIRICA u Tuzli ili Brčkom, u iznosima od 250 do 2500 KM, zavisno od ostvarenih bodova.

Kandidati polažu online test sa lokacije na kojoj se nalaze, u terminu testiranja. Rangiranje uspješnih kandidata se vrši na osnovu osvojenih bodova na testu, i to samo u slučaju da kandidati ostvare više od 50% bodova. Sa ostalim propozicijama takmičenja takmičari će biti upoznati prije testiranja.

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

 

Više...

Postanite vlasnik jednog od najtraženijih svjetskih ICT certifikata, učeći od kuće i uz najpovoljnije finansijske uslove

 

Jedinstvena ponuda u BiH - pohađajte NOVI CCNA 7 PROGRAM Cisco akademije mrežnih tehnologija ONLINE iz svog doma kombinujući najsavremenije tehnologije učenja na daljinu: predavanja uživo putem Cisco WebEx konferencijskog sistema i Cisco Networking Academy portal sa obrazovnim materijalima. Potrebno je samo da imate pristup Internetu i računar, te dobru volju.

Zbog specifičnosti ovakvog načina izvođenja nastave, nudimo Vam i posebne finansijske pogodnosti – kompletan CCNA 7 program za nevjerovatnih 1.199,00 KM (redovna cijena 2.000,00 KM)! Omogućavamo plaćanje školarine kroz tri rate.

Online nastava preko Cisco Networking Academy portala omogućena je kandidatima odmah po potpisivanju ugovora, a online predavanja preko Cisco WebEx sistema počinju 27. aprila.

Svi kandidati koji uspješno polože CCNA 7 program prema propozicijama Cisco akademije (položeni ispiti iz prvog pokušaja sa preko 75%) dobijaju do 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

I to nije sve!!!!

Kandidatima koji uspješno završe CCNA program Cisco akademije na Visokoj školi eMPIRICA i potom se odluče za studij na Visokoj školi eMPIRICA, nudimo posebne finansijske pogodnosti - 50% popusta na školarinu za prvu godinu studija, kao i priznata 4 položena ispita koji se slušaju prema programu CCNA.

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.
Akademija omogućava pristup online kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.
Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Kompletan CCNA 7 program Cisco akademije traje 210 sati, kroz tri kursa:

-Introduction to Networks
-Switching, Routing, and Wireless Essentials
-Enterprise Networking, Security, and Automation

Nakon svakog odslušanog kursa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy. Osim toga, Visoka škola eMPIRICA uspješnim kandidatima dodatno izdaje i svoj certifikat za položen Cisco CCNA 7 program.

ISKORISTITE OVU NEVJEROVATNU PONUDU, POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE ZA ZAPOSLENJE, POSTANITE NAJTRAŽENIJI ICT KADAR NA TRŽIŠTU!

Dodatne infomacije na:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 61 164 694

Više...

Brčko: Zdravstvena zaštita van zdravstvenih ustanova osiguranim licima kojima je hitno potrebna pomoć

 

Obavještavaju se osigurana lica Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH da će Fond za vrijeme trajanja vanrednih mjera zbog koronavirusa, primati zahtjeve i izdavati rješenja o ostvarivanju zdravstvene zaštite van zdravstvenih ustanova sa područja Brčko distrikta BiH, samo za osigurana lica kojima je po procjeni uputnog doktora neophodno hitno pružanje zdravstvenih usluga.

Više...

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com