Menu

Princ iz Eleja 550x50

Košarkašice KK Lavovi zlatne na Sportskim igrama mladih BiH

Košarkašice KK Lavovi u sastavu Sara Đokić, Adna Merdanović i Anđela Bekić osvojile su prvo mjesto i zlatne medalje na Državnoj završnici Sportskih igara mladih Bosne i Hercegovine u basketu 3×3 koja je održana u Sarajevu.

Prethodna dva dana u Sarajevu je održano Finalno takmičenje Sportskih igara mladih Bosne i Hercegovne za 2023. godinu u basketu 3×3 u muškoj i ženskoj konkurenciji za igrače rođene 2007. godine i mlađe.

Više...

Brčanski Šampioni osvijili bambi kup

Poroteklog vikenda Škola malog fudbala "Šamioni" su učestvovali na Međunarodnom turniru u Tuzli u organizaciji SK BAMBI Tuzla sa generacijama 2011g i 2015g.

➡️ Prvo su na teren izašli naši najmlađi Šampioni i nakon 3 pobjede i jedan poraz nisu uspjeli proći grupu zbog gol razlike. Odigrali si naši Šampioni odlično turnir ali jedan nesretan gol je odlučio o daljem prolazu. Možemo biti ponosni na naše najmlađe Šampione.

Više...

Sportsko društvo invalida “Jedinstvo Boće”

oo Sportsko društvo invalida “Jedinstvo Boće” iz Brčkog je 29.04.2023. godine učestvovalo na Međunarodnim sportskim igrama invalida “Bljesak 2023” u Slavonskom Brodu.

Takmičenje se odvijalo u 4 sporta i to: boćanje, kuglanje, sjedeća odbojka i košarka u kolicima.
Naša ekipa je nastupila na takmičenju u sjedećoj odbojci na kojem se takmičilo 6 ekipa iz R. Hrvatske i dvije ekipe iz BiH.

Više...

Nakon sjajnog rezultata u Cazinu

IMG 6140BH Telecom čestita rukometašima BiH na izborenom Euru
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u prepunoj dvorani u Cazinu pobijedila ekipu Slovenije rezultatom 27:26 i tako izborila plasman na Evropsko prvenstvo koje se u januaru naredne godine igra u nekoliko njemačkih gradova.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com