Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Subota, 02 Septembar 2017

Dodik obavijestio Sinišu Milića o pomoći Srbije i izgradnji obdaništa u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko


dodik brcko 2017 1U Beogradu je održan sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Željke Cvijanović sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Vlade Srbije Anom Brnabić. Predsjednik Milorad Dodik ocijenio je da je ovo period najboljih odnosa Srpske i Srbije i da su potvrda toga projekti koji su zajednički realizovani, ali i oni koji će u narednom periodu biti sprovedeni.

Više...

Dr. Ivan Zirdum: Pronašao sam ključ zdravlja

ivan zidrum 2014 001Dr. Ivan Zirdum, po zanimanju doktor teologije, rođen je 4. ožujka 1941. u selu Rastovača, općina Posušje. Već iduće godine, 1942. na Jurjevo, njegovi roditelji su odlučili odseliti se u Slavoniju, trbuhom za kruhom. Nakon dolaska u Slavoniju, otac mu je služio kod grofa, a u Podgoraču je proveo djetinjstvo, točnije do petog razreda, nakon čega se s obitelji seli u Đakovo, pa je tako do dan danas njegova adresa stanovanja Đakovo.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com