Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Petak, 29 Septembar 2017

Članovi Doma lordova s čelnicima FBiH: Preustrojiti BiH po mjeri svih njezinih naroda i građana

  • Objavljeno u BiH

59ce4837-0828-42c4-ba52-0b040a0a0a7e-b-170929085-700x402Izaslanstvo Odbora za međunarodne odnose Doma lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Irske, predvođeno lordom Howellom od Guidlforda, bivšim državnim sekretarom za promet i energiju se u okviru dvodnevne posjete BiH sastalo s čelnicima zakonodavne i izvršne vlasti u FBiH, predsjedavajućom Doma naroda Lidijom Bradara, predsjedavajućim Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edinom Mušićem i predsjednikom Vlade FBiH Fadilom Novalićem.

Više...

KUPUJMO DOMAĆE: Ambyenta namještaj domaći kvalitet po europskim standardima!

  • Objavljeno u BiH

amby fis9Poduzeće FIS d.o.o ove godine proslavilo je 25 godina svoga uspješnog rada na tržištu BiH ali i regije. Fis je izrastao u jedno od najvećih domaćih poduzeća koje je razvilo prodajnu mrežu od 15 prodajnih centara u BiH te 3 u Hrvatskoj, a već 2002. godine odlučio se i na proizvodnju vlastitih proizvoda. Prvi koraci napravljeni su u proizvodnji čarapa, ubrzo nakon njih počela je i proizvodnja tekstila, da bi višemilijunskom investicijom 2005. godine startala i proizvodnja namještaja iz koje je izrastao prepoznatljiv brend Ambyenta.

Više...

Ferguson: Prioritetno pitanje za sve kojima je stalo do budućnosti ove zemlje je odlazak mladih

  • Objavljeno u BiH

ferguson1-700x402Nije posao Ujedinjenog Kraljevstva ili bilo koje druge strane zemlje da nameće rješenja Bosni i Hercegovini. Ali, ako me pitate za savjet, nakon tri godine provedene u analiziranju politike u ovoj zemlji, mislim da svi vaši problemi počinju i završavaju na komunikaciji, ocijenio je u intervjuu za portal Bljesak.info britanski ambasador u BiH Edward Ferguson.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com