Menu

Članovi plesnog kluba "Mambo" Brčko sa takmičenja u Zagrebu vratili se sa 4 zlatne, 2 srebrne i 3 bronzane medalje Istaknuto

mambo brckoProteklog vikenda je u Zagrebačkom Domu Sportova održan International Dance Festifal i WDSF World Open Croatan Trophy 2017 sa više od 2000 takmičara iz 30 država.


Boje Bosne i Hercegovine i grada Brčkog branio je plesni klub Mambo Brčko, koji se sa ovog međunarodnog takmičenja vratio sa izvanrednim rezultatima.


Članovi plesnog kluba Mambo u Brčko su se vratili sa 4 zlatne medalje, 2 srebrne i 3 bronzane medalje.


Ostvareni su sljedeći pojedinačni rezultati: Formacije Mamboline 1 mjesto, plesni parovi Emina Palamarević i Šemsa Palamarević 1 mjesto, Ana Djogić i Nikolina Blagić 1 mjesto, Matea Mićanović i Fata Helać 1 mjesto, Asija Atić i Matea Mićanović 2 mjesto, Elena Đurić i Teodora Tešić 2 mjesto, Maja Jovanović i Elena Đurić 3 mjesto i u konkurenciji Solo girls Matea Mićanović 3 mjesto.


Organizator ovog vrhunskog takmičenja je bio Plesni Klub Petrinia i Matija Novosel.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com