Menu

U Clubu Hills Brčko Stand up comedy „Made in Bosnia" Istaknuto

stand up comedyStand up comedy „Made in Bosnia" održati će se u Club Hills u Brčkom u nedjelju /10.12./ sa poečtkom u 21:00 sat.

 

Stand up komedija „Made in Bosnia" specifičan je cjelovečernji show koji, kroz komičan prikaz na sceni, pred publiku donose Filip Andronik i Hazim Mujčinović.

 

Show „Made in Bosnia" komičnim interpretacijama publiku vodi na put kroz vrijeme, geografiju, prostor, ekologiju, medije, zanimanja, umjetnost, filmsku industriju, te obrađuje neizostavne teme o ljubavi na bosanski način, sportskim komentatorima, fudbalu, navijačima, djeci...

 

Ovaj cjelovečenji show je više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inostranstva. Dio materijala ovog stand up showa uvršten je i u popularni serijski program radio televizija Srbije „Glavom kroz zid". Jedna od dvanaest epizoda je zahvaljujući projektu „Made in Bosnia", nazvana „... i mirna Bosna" .

 

Muzičke intro i out teme za „Made in Bosnia" poklonio je Edo Maajka sa svojim prepoznatljivim autorskim potpisom.

 

Hazim Mujčinović


Izreka "Lijep k'o glumac", u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni da glumi. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

 

Filip Andronik


Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Bavi se i političkim aktivizmom zalažući se za zakon po kojem vrijeme provedeno u kafani treba da uđe u radni staž.

 

Cijena ulaznice : 3 KM

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com