Menu

ODLIČNA PRILIKA ZA UŠTEDU: FIS Brčko poziva kupce na „Kućni sajam", popusti od 20% 27. i 28. aprila Istaknuto

FIS KS1Za sve posjetioce Trgovački centar „FIS" Brčko primpremio je „Kućni sajam" sa posebnim popustima i cijenama niže za 20 % na kompletni asortiman alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki.

 


Ivica Galić, voditelj poslovnog centra „Fis" pozvao je sve kupce koji nešto grade, renoviraju ili uređuju vrt da obavezno posjete FIS u toku sajma naglašavajući da je ovo odlična prilika za značajnom uštedom.


„Na već tradicionalnom „Kućnom sajmu" koji se održava danas /27.4./ i sutra /28.4./ u Trgovačkom centru „Fis" u Brčkom pripremili smo odličan sajamski popust od 20 % koji obuhvaća kompletne asortimane alata, vodo i elektro materijala, sanitarija za kupatila, rasvjete, centralnog grijanja, građevinskog materijala, vrtnog programa, boja i lakova, repromaterijala , podnih obloga tepiha i laminata. Pozivamo sve kupce koji nešto grade, renoviraju ili uređuju vrt da nas obavezno posjete u toku sajma, jer je ovo odlična prilika za značajnom uštedom", kazao je Galić.


Pored značajne uštede koju mogu kupci ostvariti na sajmu i kroz edukativne prezentacije dobavljača Galić ističe da mogu saznati i novitete na tržištu, te se dodatno informirati o nekim proizvodima.


Također, na sajmu si pripremljeni i roštilji kao i degustacije alkoholnog i bezalkoholnog pića.


„Ovo je lijepa prilika za druženje nakon kupovine i zahvaljujemo se svim FIS-ovim kupcima na ukazanom povjerenju", kazao je Galić.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com