Menu

Potrebno više radnika u restoranu "Stari hrast" Lončari Istaknuto

strai hrast 1Za rad u restoranu "Stari hrast" Lončari potrebni radnici na poziciji kuhar (1), pomoćni kuhar (1), pomoćni konobar (2) i vrtlar (1).

 

 

Svi koji se žele prijaviti mogu kontaktirati na broj telefona 065 283 717

 

Restoran "Stari hrast" Lončari pravi je gastronomski raj u ovom dijelu BIH. Restoran je izuzetnog sklada i enterijera sa vrhunskom kuhinjom i ljubaznim osobljem.

Pokraj magistralnog puta Lončari-Orašje morate primjetiti restoran STARI HRAST sa prostranim parkingom, prelijepom baštom, dječijim igralištem i etno detaljima tradicije ovog podneblja.

Vrhunska ljubaznost profesionalnog osoblja, perfekcija u svakom detalju-zadržat će vas mnogo duže nego ste planirali, a tek kad osjetite miris tradicionalno popularnih specijaliteta iz kuhinje-nećete odoljeti da ne kušate jagnjetinu i prasetinu na jedinstven način, kuhana jela i ostale specijalitete po narudžbi.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com