Menu

Brčko: Happy kids – dnevna briga o predškolskoj djeci na engleskom jeziku Istaknuto

img 7418rrPoštovani roditelji i staratelji,

 

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavijestimo da je počela sa radom "Happy kids" školica – usluga dnevne brige o predškolskoj djeci uzrasta od 3 – 6 godina i to na engleskom jeziku.

Prvi put u Brčkom !!!

 

Osnova za organizaciju programa je dvojezični porodični model – lokalni i engleski jezik. Vaspitač i profesor engleskog jezika rade paralelno u heterogenim grupama, što za cilj ima da djeca upotrebu jednog, odnosno drugog jezika vezuju za određenu osobu. To je posebno važno za djecu mlađeg uzrasta.

 

Vaspitač i profesor engleskog jezika ne mijenjaju jezik na kojem se obraćaju djeci, dok dijete ima slobodu da se njima obraća na jeziku po svom izboru. Svakodnevno naizmjenično izvođenje različitih aktivnosti na lokalnom i na engleskom jeziku, bez prevoda, podstiču dijete na intelektualni napor kod usvajanja nematernjeg jezika.

 

Program se odvija u djetetovom prirodnom okruženju, kroz igru, pjesme, brojalice, priče, pjesmice uz pokret, rimu, glumu ... čime se stvaraju obične, svakodnevne, situacije za usvajanje engleskog jezika, a bez direktnog podučavanja.

 

Osim toga, "Happy kids" omogućava i produženi boravak za školarce uzrasta od 6 – 11 godina i to, takođe po prvi put u Brčkom, osim brige i prevoza do škole, časove engleskog i njemačkog jezika tokom boravka.

 

Kroz sve aktivnosti provlače se primjese Montessori programa koji provode Montessori vaspitači. Montessori program poštuje dječiji tempo učenja i zasniva se na praktičnom radu i neposrednom iskustvu. Djeca uče rukujući Montessori materijalom, uče ponavljajući vježbe i rješavajući zadatke. Ne uče da zapamte konkretne činjenice i informacije, ne usvajaju gotova znanja. Montesori materijal je napravljen tako da djeca pomoću direktne ili indirektne kontrole grešaka, samostalno mogu vrednovati svoj rad, samostalno mogu naći rješenje ili put do rješenja, što je veoma važno za sticanje samopouzdanja i povećanje koncentracije.

 

"Happy kids" školica ima još puno toga da ponudi, poput posebnih programa adaptacije predškolske djece tokom prvih dana boravka u školici, program preventivne zdravstvene zaštite, mjesečne preglede ljekara specijalista i još mnogo toga. Upis je moguć tokom cijele godine.

 

Možete nas pronaći u ulici Jovana Jovanovića Zmaja 48 u Srpskoj Varoši.


Dodatne informacije na:
065/290-031


Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


https://www.facebook.com/happykids.brcko

 

Happy kids – where learning is fun :)

 

happykids banner webhappy kids logo 1img 7387img 7391img 7394img 7418img 7438

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com