Menu

Asocijacija mladih SDA Brčko na Sajmu knjige u Zagrebu i druženju sa članovima SDA iz Zagreba Istaknuto

asocijacija sda mladiAsocijacija mladih SDA Brčko distrikta BiH sa svojim članovima posjetila je Sajam knjige u Zagrebu, a pored toga sastali su se i sa članovima SDA iz Zagreba.

 

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Brčko Sead Šadić kazao je da Asocijacija nastavlja sa svojim aktivnostima i posebnu pažnju na tom polju poklanja mladima i obrazovanju.

 

"Asocijacija mladih SDA Brčko nastavlja da djeluje posebno kada su u pitanju mladi. Asocijacija mladih SDA Brčko distrikta BiH je najefikasniji i najaktivniji pomladak kada su u pitanju političke stranke kako na području Distrikta tako i na području BiH, te da se kroz rad Asocijacije mladih pokušava dobiti i određene odgovorne pozicije kako bi mladi pokazali svoje znanje. Kada govorimo o Brčkom odbor je pokazao da računa na mlade i davao je najodgovornije pozicije kao npr. u izvršnoj vlasti", kazao je Šadić.

 

Nakon ove posjete Asocijacija je u planu da organizuje još nekoliko sličnih druženja.

 

asocijacija sda mladi

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com