Menu

Oglasio se Govedarica: Dolazim na Trg Krajine, ja sam predsjednik RS Istaknuto

vukota-govedarica-2-696x456Predsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica ponovio je u izjavi za BN TV da s režimom nema pregovora i da su izbori pokradeni.

 

 

On je poručio da će večeras doći na Trg Krajine, gdje će, kako je rekao, reći istinu građanima Banje Luke i Republike Srpske.

 

– Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u RS zna – kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovora s režimom.

 

– Mene nikakve funkcije ne zanimaju. Želim da pobijedi volja naroda. Spinovi i laži režimskih medija me ne interesiraju. Evidentno lažima i spinovima pokazuju da su u strahu za ono što su uradili i za ono što se nalazi u vrećama. Mene interesira pobjeda naroda i da se utvrdi istina šta se desilo na ovim izborima. Vjerujem da sam predsjednik Republike Srpske i niko mi neće pobjedu oteti i ono što želim jeste da utvrdim istinu – kazao je Govedarica.

 

https://www.fokus.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com